{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

[百师联盟]2024届高三一轮复习联考(一)1 英语(新高考卷Ⅰ)试题

[百师联盟]2024届高三一轮复习联考(一)1 英语(新高考卷Ⅰ)试题,目前趣答答案已经汇总了[百师联盟]2024届高三一轮复习联考(一)1 英语(新高考卷Ⅰ)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024视听说教程1答案
    2、2023-2024实体硅胶娃娃
    3、2023-2024实体店现在什么生意最好做
    4、2023-2024史铁生《我与地坛》
    5、2023-2024史铁生简介及人生经历
    6、2023-2024十天之后回到现实
    7、2023-2024史铁生秋天的怀念
    8、2023-2024史铁生的作品
    9、2023-2024是天时不如地利也的是的意思
    10、2023-2024史铁生
全国@。所名校高考模拟金典卷(Text 9)W:This hamburger is delicious!Do you want some?M:No,thank you.I'm working out at the gym these days.I want to be healthy,so I've alsostarted eating good,fresh food.W:You're exercising?When did you start thinking about your weight and staying in shape?M:Last month I had a check-up.My doctor told me that I should be leading a much healthier life-style now that I'm getting older.Now,I try to eat small,regular meals instead of one or twobig meals a day.W:I see.What types of food do you usually eat now?M:I eat lots of fruit and vegetables.I try to eat less bread and rice.I also try not to eat sugaryfoods.W:Oh dear!I love sugary foods,especially cakes.M:Well,try to eat food that is good for you.You need to take care of yourself.W:You're right.I should start thinking about a healthier lifestyle.But first,I'm going to finishmy hamburger!(Text 10)M:Henrikus Suroto teaches at a school on the Indonesian island of Java.When COVID-19forced the school to close,he knew he could not move his classes online.His students live inplaces that lack Internet connections.Some do not even have a telephone signal.Instead,Surotofound another way to make sure his students keep studying:he goes to them.The 57-year-old teacher spends about six hours a day traveling by motorbike and on foot toreach communities in the Magelang area of Central Java.Suroto sees educating the children as a responsibility."I am a teacher;it is my responsibilityto do this.I must stay together with my students and teach them,he told a newspaper reporter.His only concern seems to be the rain.He says it gets especially difficult going up and downvalleys on rainy days.In the area where he works,many of the households are not set up to usetechnology.That is the case in large parts of the country,which is home to more than 260 mil-lion people.试题答案1~5 ABCCC 6~10 CACBA 11~15 BACAC 16~20 BABCA21.B细节题。根据第2部分可知,Jane Austen的《傲慢与偏见》是Nisha Sharma最喜欢的本书。22.本题怎么考本题考查了英语学科核心素养之关键能力,体现了高考评价体系之基础性考查要求。本题要求考生根据文中信息做出合理判断。答案D解题分析推断题。根据Vesper Stamper所说的最后一句话可知,该作者从《简·爱》中学到,参考答案(一~三)第14页(答案共16页)【23新高考·JD·英语-QG】
本文标签: