{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

万友·2023-2024学年上学期 英语九年级教学评价一英语答案

万友·2023-2024学年上学期 英语九年级教学评价一英语答案,目前趣答答案已经汇总了万友·2023-2024学年上学期 英语九年级教学评价一英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、万友试卷2024九年级英语
    2、2023-2024万友测试卷九年级上册英语期中
    3、2024年九年级英语万唯答案
    4、2023-2024英语学评九上人教版
    5、九年级英语教学与评估1答案2024
    6、2023-2024英语学评九年级上册
    7、万友试卷2024九年级
    8、万友测试卷九年级上册2023-2024
    9、万友试卷2024九年级第三次月考英语
    10、2023-2024英语学评九下人教版答案
教学全国©0所名校单元测试示范卷札记21.What are visitors scheduled to do at the beginning of the trip?A.Buy a map.B.Meet a travel guide.C.Design a travel plan.D.Line up at the entrance.22.Where can visitors appreciate The Creation of Adam?A.In the Sistine Chapel.B.In Raphael's Rooms.C.In the Etruscan Museum.D.In the Pinacoteca Gallery.23.Which will possibly lead to a refund failure?A.The weather is unsuitable for visiting.B.Visitors arrive without booking in advance.C.The number of visitors fails to meet the minimum.D.Visitors cancel the trip 12 hours before visiting.【答案与解析】本文介绍了梵蒂冈博物馆和西斯廷教堂的参观内容及要求。21.B根据What to Expect部分第1段的第1句可知,游客在旅行开始时要先与导游见面。22.A根据What to Expect部分第2段的最后两句可知,在西斯廷教堂游客可以欣赏米开朗基罗著名的壁画《创造亚当》.23.D根据Cancellation Policy部分第1、2句可知,如果游客在旅行开始前24小时内取消行程,那么他们就不能进行全额退款。BResearch shows that in the United States a great number of teenagers who once enjoyed sportsno longer participate in middle or high school sports team.These teenagers say it's just not worthit.Why do promising athletes walk away from middle school or high school sports?Take Madeline for example.When she was living with her family in Texas a couple of yearsago,Madeline joined her middle school's track team.She was new to the sport,but she was fast.She worked hard and won medals.Then one day,Madeline fell and cracked a bone in her wrist.Her track season was over.Her coaches were upset,but probably not in the way you'd expect.Rather than comfortingtheir promising athlete suffering from a disappointing sports injury or encouraging her to returnnext season,they turned their back on her."They stayed away from me for the rest of the year,"recalls Madeline,who has since moved to the East Coast."I guess because I would no longer bewinning them any medals.""Sports lost their appeal for me,"says Madeline."I did end up trying out for the track teamlast year,but I actually found myself full of memories and emotions from my experience and endedup dropping out..”Talk to coaches,parents and teenagers about the downside (of sports,and you'll hearthe same answer:by middle school and certainly by high school,it has more often than not becomea game of medals.Not the plain old fun of playing.Not the extra benefits that sports offer.Butwinning.24.Why does the author mention the research in paragraph 1?A.To prove a theory.B.To introduce a topic.C.To present an opinion.D.To make a decision.25.What happened to Madeline?A.She got injured in the leg.B.She missed the track season.C.She dropped out of the track team.D.She fell behind others in her studies.26.Which of the following can best describe Madeline's coaches'reaction?A.Comforting.B.Annoyed.C.Understandable.D.Discouraging.88【23新教材·DY·英语-R-必修第一册-Y】
本文标签: 万友答案