衡水金卷 2024届贵州省高三年级适应性联考(一)1英语试题
衡水金卷 2024届贵州省高三年级适应性联考(一)1英语试题,目前趣答答案已经汇总了衡水金卷 2024届贵州省高三年级适应性联考(一)1英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024衡水金卷贵州省普通高中学业水平
2、2024衡水金卷高三二调
3、衡水金卷2024高三
4、衡水金卷2024高二联考
5、2024衡水金卷四省联考
6、衡水金卷全国卷iii2024
7、衡水金卷广东高三联考2024
8、衡水金卷2024高三一模
9、2024衡水金卷压轴卷新高考
10、2024衡水金卷新高考
教学全国Q0所名线单元测孩示花卷区札记C.To convince people that global warming sometimes benefits us.D.To criticize some countries for refusing to cut down emissions.33.Why is it difficult to get rid of the threat of global warming?A.World technology is not able to solve the problem.B.Many countries'leaders are unaware of the problem.C.Not all the countries are willing to make deep cuts in emissions.D.People have failed solving the problem a lot of times and lose heart.34.Why is it impossible at present to cut 60%of carbon dioxide emissions globally?A.Some people are irresponsible.B.Measures are too strict to take effect.C.The world economy would be destroyed.D.It is only a goal to be reached in the future35.What should we do to help solve the problem of global warming?A.Provide advanced technology.B.Remove all the harmful materials.C.Hold another world conference on climate change.D.Willingly undertake legal commitments to our energy uses.【答案与解析】为了应对全球变暖的问题,各国应该积极采取措施降低二氧化碳排放量。32.A通读全文可知,文章分析了全球变暖问题,呼吁各国积极采取措施应对这个问题。33.C根据第2段最后一句可知,并非所有的国家都愿意大幅度地减少有害物的排放量。34.C根据第2段倒数第2、3句可知,减少百分之六十的二氧化碳排放量会摧毁全球经济。35.D根据第2段最后一句和第3段第2句可知,每个国家应该就各自的能源消耗做出具有法律效应的承诺。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Experts say that when we meet someone for the first time we make a decision about what thatperson is like in three seconds.36 One of the most important things we look at is clothes,butit isn't the brand of clothes that people wear that is important.The important thing is to wear theright clothes for the right places.Schools have always understood this and a lot of them ask their students to wear a uniform.Why?A lot of teachers think a uniform makes students feel that they are part of their school and ithelps them to be serious about their studies.37 For example,if all the students wear uni-forms,they can't judge each other because of their clothes.38 We all have fixed ideas about what the people in a certain job should wear.If we visita doctor,we hope to see respectable clothes under the doctor's white coat.39 Police officerswear uniforms to make themselves easily identifiable to non-police officers.In fact,a lot of compa-nies have dress codes for their staff because they know that the customers hope to see them dressedin certain types of clothes.But can our clothes really tell people what we are like?40 When people see us in the rightclothes,they think we are serious about what we are doing.Furthermore,if we are clean,smartand polite,people will believe us a lot.A.But what do we look at?B.Our clothes stand for our value.14【23新教材·DY·英语-R-选择性必修第三册-G DONG】
本文标签:
衡水金卷答案