{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024届名校大联盟·高三月考卷(二)英语试题

2024届名校大联盟·高三月考卷(二)英语试题,目前趣答答案已经汇总了2024届名校大联盟·高三月考卷(二)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024名校联盟四月联考二
    2、名校联盟2023-2024高三四月联考
    3、2023-2024名校联盟高三4月联考(二)
    4、名校联盟2023-2024学年高三4月联考二理综
    5、名校大联考2023-2024高三第四次联考英语答案
    6、名校联盟2023-2024学年高三4月联考(二)英语
    7、2023-2024名校联盟高三四月联考二
    8、2023-2024名校联盟高三4月联考
    9、2024名校联盟四月
    10、名校联盟高三2024二月联考
习全国10所名栈单元测试示范卷教学札记medical help or personal advice.The cost is included in your medical insurance.Hours are 9:00 am to4:30 pm,Monday to Friday.21.What can students do in the URS Cafeteria?A.Meet with their friendsB.Learn how to improve writing skills.C.Join foreign students in different activities.D.Ask medical workers for health information.22.What can we know about the URS Express?A.It provides students with campus tours.B.Its transportation service is free of charge.C.It operates regularly except on Saturdays.D.It transports students to and from the shopping centre.23.Whom can students turn to for help for their writing at the Writing Centre?A.Parents.B.Volunteers.C.Trainers.D.Classmates.【答案与解析】本文是写给大一新生的学校指南,介绍了学校的各种服务和设施。2l.A根据Food Service部分的最后一句可知,即使学生不在自助餐厅买食物,他们也可以在此吃饭,和朋友见面,甚至学习。22.D根据Transportation部分的第2句可知,URS Express接送学生往返于学校和购物中心。23.B根据Academic Support部分的第l、2句可知,学生可以从志愿者那里获得写作方面的帮助。BWhen I was a kid,I was the girl who kept the training wheels on my bike as long as possible.Even my younger sister had got rid of them much earlier than me.But as I began to grow older,this changed.All this happened on the Bike Safety Day.It is supposed to be a fun day at school when all ofus kids bring our bikes to school and the school provides us with the opportunity to ride outside andlcarn proper bike safcty.Sounds like fun,right?No.In fact,it caused me to panic.What was I going tosay when my friends asked me about my training wheels?With the pressure of everyone seeing my training wheels,I determined to let them go.This was thefirst big change I'd ever made on my own.I went to my parents and told them all about my dilemma.They were more than happy tohelp.We went outside and got my bike.Instead of running away and hiding behind,I stood infront of my bike and took great pride in my decision as my dad removed the training wheels.I got on and stcadied myself.My heart raced but my feet and hands were calm.My dad star-ted to push before my feet even moved and suddenly I was off.The fear faded away and a relaxedmind came into its place.It was crazy to think how quickly I learned something that took so longfor me to even try!My confidence rocketed.This was going to be the start of a brand new world for me.My ac-complishment would carry me forth to new goals and wins.I realized that if I set my mind tosomething,I could achieve it.24.What can students do on the Bike Safety Day?A.Have their bikes checked.B.Promote bike safety skills to the public.【23新教材·DY·英语-R-选择性必修第一册-G DONG】21