衡中同卷·2023-2024学年度上学期高三年级二调考试英语答案
衡中同卷·2023-2024学年度上学期高三年级二调考试英语答案,目前趣答答案已经汇总了衡中同卷·2023-2024学年度上学期高三年级二调考试英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、衡中同卷2023-2024高三二调英语
2、衡中同卷2024高三下学期二调
3、衡中同卷2024高三二轮专题卷答案英语
4、2023-2024衡中同卷高三二轮英语
5、衡中同卷2024高三三调英语
6、2023-2024衡中同卷高二二调英语答案
7、2024衡中同卷高三一轮答案英语
8、2023-2024衡中同卷高三三调英语
9、衡中同卷2023-2024高三三调英语答案
10、2023-2024衡中同卷高三二轮专题卷英语
教学金国1©©所名校单元测试示范寒之札记According to the study,pleasure enjoyment is the reason why 6 in 10 people garden.Nearly athird say they garden for the health benefits;1 in 5 say well-being is the reason they garden,and15%say it makes them feel calm and relaxed.Co-author,Dr Ross Cameron of the University of Sheffield,said,"This research providesfurther data to support the value of gardening.And we also found a larger number of plants in thegarden was linked with greater well-being,suggesting that even just viewing green gardens mayhelp.”It was not just able gardeners who benefited.Those with health problems stated that garden-ing reduced depression (13%),improved energy levels (12%),and reduced stress (16%).Itsounds like it's time to get your Vitamin "G"on.So why not?32.How does gardening benefit us mentally according to Lauriane?A.It makes our minds smarter.B.It helps us forget our troubles.C.It improves our ability to think.D.It develops our interest in nature.33.What should we bear in mind to benefit effectively from gardening?A.Taking exercise before gardening.B.Planting more trees than flowers.C.Gardening at least 3 times a month.D.Watering vegetables in the evening.34.What is most people's purpose in gardening according to the study?A.To have fun.B.To stay healthy.C.To get relaxed.D.To keep busy.35.What method is mainly used in the study to make a conclusion?A.Discussion.B.Comparison.C.Observation.D.Experimentation.【答案与解析】一项新的研究发现,经常做园艺活动对人有很多益处,如提升幸福感、减轻压力等等。32.B根据第2段最后两句可知,做园艺可以使我们忘掉烦恼。33.C根据第3段第2句可知,为了能从做园艺中受益,我们应该每个月做三次以上的园艺活,少于三次不会有好的效果。34.A根据第4段内容可知,大多数人做园艺是为了自已开心。35.B根据第3、6段内容可知,研究人员通过大量的数据对比发现:经常做园艺活动比不做园艺活动的人在多个方面都明显受益。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How do languages die?How many languages do you think there are in the entire world?Altogether,people aroundthe world speak about 6,000 languages.Does that surprise you?36 Today,about half theworld's spoken languages are endangered.Experts say that another language becomes extinct everytwo weeks.How do languages die?They die when people stop using them.But most people don't just stopspeaking their native language.It's more complex than that.More often,they're either pressuredor forced to do so.37 They are often pressured to speak the area's main language instead of102【23新教材·DY·英语-WYB-选择性必修第二册-QG】
本文标签: