{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

金科大联考·2024届高三10月质量检测(24045C)英语试题

金科大联考·2024届高三10月质量检测(24045C)英语试题,目前趣答答案已经汇总了金科大联考·2024届高三10月质量检测(24045C)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年金科大联考高三四月质量检测
    2、20242024金科大联考高三十月质量检测
    3、2023-2024金科大联考高三十月
    4、2023-2024金科大联考高三四月质量检测
    5、2023-2024金科大联考十月
    6、20242024学年金科大联考
    7、2023-2024金科大联考高三十月
    8、2023-2024学年金科大联考高三3月
    9、2023-2024学年金科大联考高三3月质量检测英语
    10、2023-2024学年金科大联考高三三月质量检测
习全国©0所名俊单元测试示范卷教学札记29.What did Dr Heimlich do in response to the Red Cross's rejection?A.He switched his focus to back slaps.B.He promoted his method by himself.C.He worked hard to be a TV celebrity.D.He asked his friends to recommend his method.30.What can be inferred from the last paragraph?A.Back slaps are more dangerous than Heimlich maneuvre.B.The Red Cross's current recommendation is from Heimlich.C.The Red Cross views Heimlich maneuvre as the last choice.D.The Red Cross has replaced back slaps with Heimlich maneuvre.31.Which of the following can be the best title for the text?A.How to perform five back slapsB.The guidelines on the treatment of chokingC.The long battle over the Heimlich maneuvreD.How to treat choking with Heimlich maneuvre【答案与解析】Dr Henry Heimlich坚持不懈地为推广他的海姆利克腹部冲击法做出努力并最终得到认可。28.A根据第2段第1句可知,在l974年6月的Emergency Medicine杂志上,Dr Henry Heimlich写了一篇文章解释,人们如果遇到有人被食物噎到,如何使用他的方法进行急救。29.B根据第3段第2句可知,Dr Henry Heimlich对红十字会不推荐他的方法感到愤怒,因此他试着自已推广这种方法,以尽可能挽救更多的生命。30.C根据文章最后一句可知,红十字会目前的建议仍然是进行五次拍背,只有在拍背无效时才继续进行海姆利克腹部冲击法,重复这个过程,直到病人咳出异物。3l.C本文主要讲述了Dr Henry Heimlich长期以来为推广海姆利克腹部冲击法做出努力并最终得到认可的故事。DPoliticians and the public tend to worry about carbon dioxide (CO2)emissions()butneglect the effects of cutting methane ()Actually,dealing with the gas would have a largeeffect rapidly and at relatively low cost.Human activity emits far less methane than carbon dioxide,but methane has a heavier im-pact.Over the course of 20 years,a ton of the gas will warm the atmosphere about 86 times morethan a ton of CO2.As a result,methane is responsible for 23%of the rise in temperatures sincepreindustrial times.Carbon dioxide gets most of the attention,but unless methane emissions arelimited,there is little hope of controlling the climate.By how much do methane emissions need to fall?Carbon dioxide stays in the atmosphere forcenturies,making it hard to reduce its atmospheric concentrations().By contrast,methanehas a half-life of roughly ten years,which means that it degrades quickly.If new emissions can becut to below the rate at which old emissions reduce,the concentration of methane in the atmos-phere will soon fall,slowing global warming.The Intergovernmental Panel on Climate Changeestimates that,to keep temperatures between 1.5C and 2C above preindustrial levels,humanmethane emissions must drop to 35%below where they stood in 2010 by midcentury.That is entirely possible.A big step would be to stop millions of tons of methane from leakingout of fossil-fuel infrastructure each year,through pipes with holes,leaky valves and carelessness.The International Energy Agency,a global forecaster,estimates that 40%of methane emissionsfrom fossil fucls,cqual to 9%of all human methane emissions,can be got rid of at no net cost forfirms.The harder task is to reduce emissions from agriculture,but even here farmers can make use【23新教材老高考·DY·英语-WYB-选择性必修第二册-QG】65