{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

安徽鼎尖教育·2024届高三10月联考英语答案

安徽鼎尖教育·2024届高三10月联考英语答案,目前趣答答案已经汇总了安徽鼎尖教育·2024届高三10月联考英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024安徽鼎尖教育高三10月联考
    2、2024安徽鼎尖教育英语答案
    3、2023-2024安徽鼎尖教育联考高二
    4、鼎尖教育安徽名校大联考2023-2024学年高三年级考试卷
    5、安徽鼎尖名校2024高三联考
    6、2023-2024安徽省鼎尖教育试卷高一英语
    7、安徽省十联考2023-2024高三教学质量检测卷英语
    8、安徽高三2024十月联考
    9、2023-2024安徽鼎尖名校联考
    10、2023-2024鼎尖教育安徽名校大联考高二
教学全国@0所名校单元测试示范卷区札记26.D通读第4段可知,该段主要说明了Sounkala的教育现状。27.D根据最后-段可知,Mariam现在已经上六年级了。CIf Benjamin Franklin were alive today and read the latest science-based sleep news,he mightupdate his "early to bed and early to rise"advice to include "less likely to become clinically de-pressed”.A new study of 840,000 adults by a team of researchers from CU Boulder,Harvard MedicalSchool,and MIT suggests that"early risers"may be at a significantly lower risk of developing de-pressive disorders than“late risers'”.According to the first author Iyas Daghlas and the lead author Celine Vetter,this research"shows strong evidence that a person's propensity (to sleep at a certain time influences de-pression risk'”.Based on their latest findings,Daghlas thinks that going to bed one hour earlier and gettingup an hour earlier (e.g.,sleeping from midnight to 8 am instead of 1 am to 9 am)can reduce aperson's risk of major depression by 23%.The reason why earlier risers are less to get depressed seems to be linked to getting more lightexposure during the day.Therefore,there's no need to wake up before sunrise in an attempt tolower your risk of depression if the sun isn't up yet.It's unclear if someone who is already an early riser would benefit from getting up a bit earli-er.But for night owls,the latest research suggests that shifting to a slightly earlier bedtime couldlower depression risk.Based on getting eight hours of sleep per night,the latest "early to bed,early to rise"advicefor night owls might mean going to bed at 2:00 am instead of 3:00 am,and getting up at 10 am,instead of 11 am.This shift to being a slightly "earlier riser"means you'll experience more day-light during your waking hours."Keep your days bright and your nights dark,Vetter recommends."Have your morning cof-fee on the porch ()Walk or ride your bike to work if you can,and dim those electronics器)in the evening..”28.What's the function of paragraph 1?A.To lead in a new finding.B.To offer advice to readers.C.To state the result of a study.D.To introduce a popular word.29.Why can getting up one-hour earlier help reduce the risk of depression?A.It allows people to get the sun more.B.It reduces people's risk of being burnt.C.It enables people to have a better sleep.D.It gives people more time to get around.30.What does the underlined word "dim"in the last paragraph probably mean?A.Make something obvious.58【23新教材老高考·DY·英语-R-选择性必修第二册-N】
本文标签: 新向标教育答案