{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

国考1号5·2024届高三阶段性考试(二)英语试题

国考1号5·2024届高三阶段性考试(二)英语试题,目前趣答答案已经汇总了国考1号5·2024届高三阶段性考试(二)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、国考1号5英语答案2024
    2、国考一号2024英语
    3、2023-2024国考1号3英语答案
    4、国考一号2024英语
    5、国考1号英语答案2024
    6、2024国考1号5
    7、2023-2024国考1号4英语答案解析
    8、2024国考1号4英语答案
    9、国考1号6英语答案2024
    10、2024国考1号3英语答案
Super leamesa装m程18,hey kep meringciple,pmee.worldviews,thinking modes etc.Theongoing,voluntary,and self-motivated"pursuit of knowledge isimportant for their maturity19Teaching others what you know is one of the most effective ways to lear,remember and recall newinformation.Psychologists call it the“retrieval practice(检索训练)”.ll's one of the most reliableways of building stronger memory traces.The ultimate test of your knowledge is your capacity to transfer it to another.A better way to learn,process,retain and remember information is to learn half the time and share half the time.Super learners take short breaks,early and often20.Instead,a senior investigator found that resting,early and often,maybe just as critical toleamning as praeOur brains'neural networks need time to process information,so spacing out your learning helps youmemorize new information more efficiently-give your brain enough time to rest and recover.A.Super learners take care of their brainsB.Super learners teach others what they knowC.The key to rapid skill acquisition isn't complicatedD.They don't have an end goal,but seek consistent improvementE.You can quickly pinpoiny the holes in your knowledge by restingF.Everyone thinks you need to keep practicing when learning something new-6It offers a deeper view of ideas,concepts,emotions,and body of knowledge第二部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)12.阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项。My father was always a good gardener.One of my earliest 21 is standing without shoes in thefreshly tilled(翻耕的)soil,my hands blackened from22 in the ground.As a child,I loved following Dad around in the garden.I remember Dad 23 the tiller ahead inperfectly straight lines.Dad loved growing all 24 of things:yellow and green onions,watermelonsalmost as big as me,rows of yellow corn,and our favorite-red 25.As I grew into a teenager,I didn't get so 26 about gardening with Dad.27 a magical landof possibility,it had turned into some kind of prison.As Dad grew older,his 28 for gardening neverdisappeared.After all the kids were grown and had started families 29 their own,Dad turned togardening like never before.Even when he was 30 cancer,he still 31 his garden.But then,the cancer,bit by bit,32 his body.I had to do the things he used to do.Whatreally 33 me that Dad was dying was the state of his 34 that year.The rows and rows ofmulticolored vegetables were 35.Too tired to weed them,he 36 let them be.He only plantedtomatoes.英语·第6页(共8页)
本文标签: