全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前趣答答案已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
contactless payment with credit cards,could allow broad adoption across the neurosciencecommunity"without extensive specialized hardware",says Philipp Gutruf at the University ofArizona."That means that we might see these devices in many labs in the near future,enab-ling new discoveries."32.What's scientists'purpose of using optogenetics?A To control humans'brain nerve cells.B.To account for humans'social interactions.C.To figure out how neural circuits affect humans.D.To correct tailored viruses entering the human bodies.33.What does the underlined word "simultaneously"in paragraph 4 mean?A.Once in a whileB.At the same time.C.By ones and twos.D.On a regular basis.4.What en wener from PGuruA.The function of wireless technology.B.The promising future of the devices.C.The novel application of the devicesD.The development of re techoo35.Which can be the best title for the text?A.Scientists Can Kill Mice with LightB.Scientists Control Humans'Social InteractionsC.Scientists Control Social Behavior of Mice with New DevicestD.Scientists Can Record Human Neural Circuits with New Devices第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余0选项。beYou'd like to exercise more,ony to find that you don't have the time,can't afford expen-cosive esscoeabout injrien your body.36With walking,however,youfully enjoy yourself in multiple ways.OnYou can get"me"time.Heading out by yourself can be a good way to escape the de-avomands and expectations that occupy much of your time.As you walk,you can clear yourgohead,relax,and reflect.37E,oec.You can do it with others.gre way to catch up or get to kowmberAndifveeth try doing it whilewak-ing.rding ()side by side cmkeisceaser because youre mre relaxed thanwhen you're sitting face to face.D42You can enioy thef ture.Walking isagreat way to get out in nature.C43【高三英语第7页(共10页)】·22-03-395C.744.
本文标签:
全国高考冲刺信息卷答案
2021届冲刺答案
全国高考冲刺压轴卷答案
名校导航冲刺金卷答案
冲刺0X答案
冲刺预测答案
冲刺押题答案
普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测·金卷答案
全国高考冲刺押题卷答案
一百所答案
全国高考·冲刺押题卷答案
冲刺压轴答案
普通高校招生考试冲刺压轴卷答案